TÉNYEK ÉS TÉVHITEKTényleg jobbak az érintés nélküli hatóanyag bevitelre alkalmas készülékek a mezoterápiás készülékeknél?

Mivel a két készüléktípus teljesen eltérő működési elvre épül, ezért eleve nincs összehasonlítási alapjuk. Hiszen nem kizárólag attól lesz jobb vagy rosszabb egy készülék, hogy milyen elven működik. Tény, hogy sok olyan mezoterápiás készülék kapható, amelynek szinte semmilyen eredménye nincsen, ezekhez képest valóban hatékonyabbak az érintés nélküli innovatív technológiák. Azonban egy fókuszált elektroporációs, vagy egy nagyteljesítményű 12 diódás lézeres mezoterápiás készülék kapcsán ez az állítás alapjaiban megdől.

Mitől lesz maximálisan biztonságos az O2-BALANCE készülék a vendégek számára?

Érintés nélküli kezelési moduljával az érzékenyebb bőr is fájdalom, irritáció és sérülés nélkül kezelhető, bármelyik területen. 24 karátos arannyal bevont kezelőfejek, a maximális higiénia és az allergiás reakciók teljes kizárása érdekében. Magas tisztaságú hatóanyagok közvetlenül a gyártótól, amelyeket probléma specifikusan fejlesztettek ki..

ORVOSI ESZKÖZÖKRE JELLEMZŐ
ANYAGHASZNÁLAT

Miért ennyire hatékony a molekuláris oxigén?

A természetes öregedési folyamattal a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken. Ettől egyre fáradtabbnak és fakóbbnak tűnik, mert a bőrsejteknek nem áll rendelkezésére elegendő oxigén a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. A magas koncentrációjú molekuláris oxigén bevitele azonban a sejtszintű bőrfiatalítást és az öregedési folyamatok lassítását célozza meg. A bőr élettelibbé válhat már az első kezelések után is. Vivőanyagként működve pedig megnövelheti bőrbe juttatott hyaluronsav hatását..

ORVOSI ESZKÖZÖKRE JELLEMZŐ
ANYAGHASZNÁLAT
24 KARÁTOS ARANY
BEVONAT

Az EU-s certifikátok hivatottak biztosítani a kiemelkedő hatékonyságot és biztonságot. A készülékkel történő kezeléssel a bőrt károsítani nem lehet, és a kezelések fájdalommentesek

UNIÓS
MINŐSÍTÉSEK

Kérd szakmai tájékoztatóanyagunkat: