TÉNYEK ÉS TÉVHITEKTényleg jobbak az érintés nélküli hatóanyag bevitelre alkalmas készülékek a mezoterápiás készülékeknél?

Mivel a két készüléktípus teljesen eltérő működési elvre épül, ezért eleve nincs összehasonlítási alapjuk. Hiszen nem kizárólag attól lesz jobb vagy rosszabb egy készülék, hogy milyen elven működik. Tény, hogy sok olyan mezoterápiás készülék kapható, amelynek szinte semmilyen eredménye nincsen, ezekhez képest valóban százszor hatékonyabbak az érintés nélküli innovatív technológiák. Azonban egy fókuszált elektroporációs, vagy egy nagyteljesítményű 12 diódás lézeres mezoterápiás készülék kapcsán ez az állítás alapjaiban megdől.

Mitől lesz maximálisan biztonságos az O2-BALANCE készülék a vendégek számára?

Érintés nélküli kezelési moduljával a legérzékenyebb bőr is fájdalom, irritáció és sérülés nélkül kezelhető, bármelyik területen. 24 karátos arannyal bevont kezelőfejek, a maximális higiénia és az allergiás reakciók teljes kizárása érdekében. Orvosi tisztaságú hatóanyagok közvetlenül a gyártótól, amelyeket probléma specifikusan fejlesztettek ki, laboratóriumi körülmények között.

ORVOSI ESZKÖZÖKRE JELLEMZŐ
ANYAGHASZNÁLAT

Miért egyedülállóan hatékony a molekuláris oxigén?

A természetes öregedési folyamattal a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken. Ettől egyre fáradtabbnak és fakóbbnak tűnik, mert a bőrsejteknek nem áll rendelkezésére elegendő oxigén a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. A magas koncentrációjú molekuláris oxigén bevitele azonban lehetővé teszi a sejtszintű bőrfiatalítást és az öregedési folyamatok lassítását. A bőr látványosan élettelivé és egészséges színűvé válik már az első kezelés után is. Vivőanyagként működve pedig képes többszörösére növelni a bőrbe juttatott hyaluronsav hatását, amely más, csupán nagynyomású levegővel működő készülék esetén egyáltalán nem lehetséges.

ORVOSI ESZKÖZÖKRE JELLEMZŐ
ANYAGHASZNÁLAT
24 KARÁTOS ARANY
BEVONAT

Európai uniós minősítéseik garanciát jelentenek a kiemelkedő hatékonyságra és a kezelések 100%-os biztonságára. A készülékkel a bőrt károsítani nem lehet, és a kezelések garantáltan fájdalommentesek

UNIÓS
MINŐSÍTÉSEK

Kérd szakmai tájékoztatóanyagunkat: