GARTNER BEAUTY SYSTEM | o2-balance | dermaceutical ®

Az O2-BALANCE készülék gyártója a világ egyik legjobb minőségű vérplazma készülékeinek megalkotója. A készülék gyártója a salzburgi Gartner Beauty System GmbH. A készüléket bőrgyógyászok, tüdőgyógyászok, kozmetológusok, plasztikai sebészek és kozmetikus szakemberek részére gyártották.

Bizonyos betegségek esetén használatához orvosi utasítás szükséges. (PL. COPD, tüdőbetegségek, súlyos bőrbetegségek kezelése.) A kezelésekhez a bőrgyógyászok által is használt, magas minőséget képviselő dermaceutical® és az o2-balance készülékhez kifejlesztett hatóanyagok kerülnek felhasználásra.

Az O2-BALANCE a legújabb kutatásokon alapuló, innovatív kezelések végzését és rendkívül mély hatóanyag bevitelt célozza meg. Esztétikai intézményekben, kozmetikákban is biztonsággal alkalmazható, kezelései rendkívül könnyen elsajátíthatóak.

 • EU IGAZOLÁSAINK

  Az O2-BALANCE a német technológia és precizitás igazi mesterműve. A készüléket az EU által kiadott CE 0044 és ISO 13485 igazolással hitelesítették, orvostechnikai eszköz minősítéssel. ISO 13485 - orvostechnikai igazolás CE 0044 - biztonsági garancia

 • O2-BALANCE - MÁRKA STRATÉGIA

  Eredményes és innovatív kezelések, fájdalommentesen, orvostechnikai berendezéssel.

 • MÓDSZER ELŐNYÖK

  Érintés nélküli kezelés. Az érzékenyebb bőr is fájdalom és irritáció nélkül kezelhető.
  Teljes szemhéj, pillák tövéig is biztonsággal kezelhető. Precíziós nyirokdrenázs. Rosacea, akné biztonságos kezelése. Elérhető árú kezelések.