MOLEKULÁRIS OXIGÉN AKÁR 96% CC*

Speciális technógia, ami akár 96%-os molekuláris oxigént képes előállítani, majd egy oxigén infúziós pisztoly segítségével, érintés nélkül, be is juttatja a bőr mélyebb rétegeibe. Az általunk alkalmazott optimális nyomásbeállításnak köszönhetően, precíziós nyirokdrenázs kezelés végzését is lehetővé teszi, így a molekuláris oxigén jótékony hatása mellett a nyirokdrenázs kezelés bizonyítottan hatékony eredményeit is elérhetővé teszi számodra.

Nyirokdrenázs: tudományosan elismert eljárás szemkörnyéki ödémára, karikás szemre, arckontúrozásra, folyadékegyensúly megtartására, rosacea, arcödéma vagy vérömleny kezelésére.

*koncentráció

LETISZTULT
FORMAVEZETÉS

A molekuláris oxigén egyedülállóan jótékony hatásáról.
Az oxigén nagyon fontos szerepet játszik a bőrben. A természetes öregedési folyamattal azonban a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken:

  • 30 év felett mintegy 25%-al
  • 50 év felett 50%-al

A bőrnek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. A halott bőrsejteket újonnan alakult sejtek váltják fel, amelyek nem képesek megfelelő oxigénellátás nélkül táplálni magukat. Az oxigén stimulálja a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze a sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát. Ha azonban a bőrödnek nem áll rendelkezésre elegendő oxigén, akkor fáradtnak és halványnak fog mutatkozni.

Az O2-BALANCE infúziós pisztollyal történő kezelése során a bőrt akár 96%-os molekuláris oxigénnel élénkítjük. Az infúziós pisztolyal és az oxigénnel egy egyenletes nyomású, alaposan megtisztított oxigénárammal végzett precíziós nyirokdrenázst alkalmazunk. A kb. 20-30 perc alatt elvégzett koncentrált oxigén kezelés hatása hosszú távon tartós eredményt biztosíthat.

ORVOSI ESZKÖZÖKRE JELLEMZŐ
ANYAGHASZNÁLAT
24 KARÁTOS ARANY
BEVONAT

Az EU-s certifikátok hivatottak biztosítani a kiemelkedő hatékonyságot és biztonságot. A készülékkel történő kezeléssel a bőrt károsítani nem lehet, és a kezelések fájdalommentesek

UNIÓS
MINŐSÍTÉSEK

Kérd szakmai tájékoztatóanyagunkat: