TRANSZDERMÁLIS HATÓANYAGOK

A kezelésekhez a magas minőségű hatóanyagokat használunk.
O2-BALANCE fejlesztések: 2 és 4 frakciós hyaluron infúziós oldatok és belőhető szérumgél Dermaceutical® fejlesztések: Az orvos-kozmetikai bőrápolás elismert és védjegyoltalom alatt álló német márkája. Kiváló minőségű kozmetikumok, és speciális előkészítő anyagok, melyeknek hatékonysága elsősorban az összetevők magas koncentrációjának köszönhető.

Az O2-BALANCE nagytisztaságú hyaluron kompexek, a gyártó által kifejlesztett magas minőségű hatóanyagai.

Dermaceutical ® – kiváló minőségű bőrápolási termékek, bőrgyógyászoknak és kozmetikusoknak.

A Dermaceutical ® termékek a professzionális bőrápolás egyik legmagasabb színvonalán előállított termékei Németországban. A tudományos képletek melyekre alapozzák termékeik összetételét maximális hatékonyságot célozzák meg.

A Dermaceutical ® termékek hatékonysága elsősorban az összetevők magas koncentrációjának köszönhető. Termékei a innovatív hatóanyagokon alapulnak és maximalizálják a kezelési eredményeket.

A Dermaceutical ® Aachenben, Németországban található. A termékek már megtalálhatóak a világ több pontján, többek között Németországban, Svájcban, Ausztriában, Csehországban, Szerbiában, Horvátországban, Törökországban, Belgiumban és Hollandiában is. Mindenhol a magas minőséget preferáló kozmetikai intézményekben, orvosi rendelőkben és klinikáknál juthatnak hozzá a termékekhez a lakossági vásárlók.

Dermaceutical ® - Tiszta, kiváló minőségű, hiteles.

Mentes az ásványi olajoktól, szilikonoktól, paraffinoktól, festék anyagoktól, PEG-ektől, mikorműanyagoktól!